0032 56 438 888
46
Uw professionele partner voor vervoer

Internationaal vervoer

Internationaal laden en lossen

Castelein transport in Rekkem is bijna 40 jaar een referentie voor internationaal transport in binnen- en buitenland. Ons modern en uitgebreid vrachtwagenpark staat present voor correcte leveringen en snelle service.

Dankzij moderne technologie worden alle zendingen opgevolgd van de pic-up tot aflevering bij uw klant. Onze ervaren chauffeurs kennen de efficiënte routes doorheen Europa om uw pakketten af te leveren op de gewenste destinatie.

Distributieritten en dedicated transport worden door ons met nodige precisie doorheen onze buurlanden gevoerd. Transport Castelein mag dan ook terecht  fier zijn op de relaties die wij  doorheen de jaren hebben uitgebouwd met nationale en internationale bedrijven.

 Wij bedienen ook de Oost-Europese markt met onze partner Way2Logistics, gelegen in Zilina, Slowakije, het logistieke knooppunt in het nieuwe Europa.

Ervaring en betrouwbaarheid ligt hoog in ons vaandel. Uw producten worden volgens de wettelijke eisen en met de voorziene ladingsverzekeringen, steeds onder de CMR-voorwaarden bij uw klanten afgeleverd.

De transportmanagers van Transport Castelein zien er elke dag op toe dat de vervoersopdracht vanaf de in-boeking tot aflevering van de goederen correct worden beleverd. De kwaliteitslevering waar wij voor garant staan is dan ook van hoog niveau en met nadruk op veiligheid voor uw leveringen.

Door een optimale benutting van onze wagenpark zorgen wij voor een kostenbesparend en efficiënt vervoer waar niet alleen het milieu beter van zal worden. Wij zijn ons dan ook heel bewust dat ook de onze prijs een extra troef kan zijn voor U.

Neem hier vrijblijvend contact op met ons

Castelein distributie en transport
Distributieritten en dedicated transport Castelein
kostenbesparend en efficiënt transport Rekkem

Contact

Transportcentrum
LAR blok P12
8930 Menen Rekkem
T: +32 (0)56 43 88 88
F: +32 (0)56 41 42 09
E: info@castelein.be
http://www.castelein.be

Way 2 Logics s.r.o.

Way 2 Logistics s.r.o
Národná 10
010 01 Žilina
Slovakia
T: 00421 918 637 968
F: 00421 41 500 81 53
E: info@way2logistics.sk
http://www.way2logistics.sk

 

Social Media

Share