0032 56 438 888
46
Uw professionele partner voor vervoer

Multimodaal

Multimodale transporten in Europa

Castelein is reeds jaren een voortrekker op vlak van nationaal en internationaal transport, daarom voorzien wij in onze service ook multimodale transporten. De wereld wordt steeds kleiner en de mogelijkheden vaak groter. Veel bedrijven hebben vandaag dan ook klanten in alle uithoeken van de verschillende maatschappijen die zij vlot willen bereiken.

Het spoor, de binnenvaart, shortsea en deepsea worden daarom steeds vaker ingezet om de leveringen op een gemakkelijke en veilige manier op hun destinatie te brengen.

Onze bestaande klanten zijn dan ook unaniem desbetreffende de vele voordelen zoals de hogere laadcapaciteit, het filevrij vervoeren of het steeds belangrijkere item milieu. Maar ook op financieel vlak doen bedrijven steeds meer voordeel om hun ladingen op deze efficiënte manier te bezorgen.

Wij zijn actief op zowel de noord-zuid lijn als de oost-west lijn doorheen Europa en dit voor alle soorten van vrachten. De grote capaciteit en de vlotte verbindingen van het treinverkeer en de scheepvaart worden daarbij frequent ingezet om leveringen vlot bij uw klanten te krijgen.

Door onze goed contacten doorheen Europa en de eindeloze inzet van eigen personeel bij de firma Castelein kunnen wij U de veiligheid en de opvolging van de levering verzekeren zodat u zich kan concentreren op uw eigen activiteit en dit zonder zorgen.

Ons transportbedrijf heeft veel ervaringen met paletgoederen maar door de steeds grotere vraag van andere vrachten hebben wij ook de kennis in huis voor het transporteren van spaanderplaten, laminaat, papier, recyclage, machines, transport naar en van werven, vloeistoffen in rubberen containers van 25.000 liter en uitzonderlijk transport.

U kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het vervoeren.

Neem hier vrijblijvend contact op met ons

 

Castelein transport met vrachtverkeer
Castelein transport met trein
Castelein transport met scheepvaart

Contact

Transportcentrum
LAR blok P12
8930 Menen Rekkem
T: +32 (0)56 43 88 88
F: +32 (0)56 41 42 09
E: info@castelein.be
http://www.castelein.be

Way 2 Logics s.r.o.

Way 2 Logistics s.r.o
Národná 10
010 01 Žilina
Slovakia
T: 00421 918 637 968
F: 00421 41 500 81 53
E: info@way2logistics.sk
http://www.way2logistics.sk

 

Social Media

Share